Ostoskorisi on tyhjä.

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiiseja valkoimissamme on useita eri mallia. Yleisimmät ovat sivuvarsilla ja rullaputkilla varustetut mallit, mutta myös sivukiskoilla olevia malleja on saatavana.

Ikkunamarkiisit

Kevyimmät näistä on DA22 Bolero ja DA42 Siesta joita voidaan valmistaa 320 cm leveyteen saakka. Näissä malleissa rullaputki on halkaisijaltaan 50 mm ja nosto tapahtuu yleensä vetonauhalla. Siestassa kangasrulla on alumiinisen kasetin sisällä, kun taas Bolerossa rullaputki on näkyvillä.

Sandberg_Siesta-ikkunamarkiisi

Keskikokoinen markiisi on DA42 Aruba, jossa on Siestaa isompi kasetti ja paksumpi, 70 mm rullaputki. Aruba voidaan varustaa myös moottorilla. Maksimileveys on yksiosaisena 4,5 m, mutta sarjaan kytkettynä voidaan tehdä jopa 12 metriä leveänä.

Robusta

Rungoltaan vahvin malli on DA52 Robusta, joka on jo käsite markiisialalla. Se on tunnetuin yhtäjaksoisesti tuotannossa ollut ikkunamarkiisi. Tällä mallilla markiisin leveys voi olla jopa 7 metriä ja sarjaan kytkettynä jopa 35-50 metriä!

Ikkunamarkiisien profiilit ja sivuvarret ovat eloksoitua tai polttomaalattua alumiinia, joten markiisit ovat käytännössä ruostumattomia. Sivuvarret voidaan varustaa myös tuulilukolla, jolloin markiisit voivat olla auki tuulisessakin paikassa, esim meren äärellä.

Kankaina luotamme AKRYYLI-kankaisiin, kuten muissakin markiisimalleissa.

Markisolette-markiisit

Ikkunoissa, joissa on suuri lasipinta-ala, ei aina voida käyttää sivuvarsi- tai nivelvarsimarkiiseja. Niihin ratkaisu on sivukiskoilla tai vaijereilla kulkevat markisolette-markiisit.

Markiisien käyttö voi tapahtua vetonauhalla, veivillä tai moottorilla.

Medina

Medina Markisolette soveltuu korkeisiin, jopa 3 metrisiin ikkunoihin.

medina

Medina on avautuessaan avoin kuten sivuvarsimarkiisi.

Medina

Kaikki ikkunamarkiisit saadaan niin käsi- kuin moottorikäyttöisinäkin.

Automatiikalla ja sopivalla markiisilla + kankaalla voidaan saada suuria säästöjä jäähdytyslaitteiden käyttökustannuksissa. Säästö tutkitusti jopa 80%!

Olipa kohteesi sitten pieni kesämökin ikkuna tai suuri hotelli, älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme sinua mielellämme valikoimaan juuri käyttötarkoitukseesi sopivan markiisin.