Ostoskorisi on tyhjä.

ThermaCELL -hyttyskarkotin

ThermaCELL -hyttyskarkotin

ThermaCELL-hyttyskarkotin parantaa olennaisesti viihtyisyyttäsi ulkotiloissa. Kuvittele elämää ilman haisevia hyttysvoiteita ja -suihkeita. ThermaCELL karkottaa hyttyset jopa 98-prosenttisesti luoden noin 20 m2 suuruisen hyttysvapaan alueen.

1. Aseta karkotinlaite tasaiselle alustalle
2. Kytke laite päälle
3. Laite levittää ilmaan alletriiniä ja tuottaa näin 20 neliön hyttysvapaan alueen.
 

 

Karkoitinlaite

Hajuton suoja hyttysiä vastaan ulkokäyttöön

 

Vihdoinkin Suomen markkinoille on tullut ratkaisu, joka karkottaa hyttyset todella tehokkaasti ilman iholle levitettäviä myrkkyjä. ThermaCELL® hyttyskarkotin on saavuttanut suunnattoman suosion Pohjois-Amerikassa ja on mm. USA:n armeijan käytössä. Laite karkottaa hyttyset ja sääsket n. 20 m2 alueelta jopa 98-prosenttisesti.

Patentoitu ThermaCELL® toimii pienellä 12 gramman nestekaasusäiliöllä (butaani), eikä siis vaadi sähkövirtaa tai paristoja. Yhdellä säiliöllä laite toimii noin 12 tunnin ajan. Kaukosäätimen kokoinen ThermaCELL® on täydellinen ratkaisu pihoille, mökeille, retkeilyyn, veneilyyn, metsästykseen, marjastukseen jne.

ThermaCELL®:in vaikuttava ainesosa on nimeltään d-Alletriini joka kuuluu pyretroideihin. Pyretroidit ovat pyretriinin synteettisiä muotoja. Pyretriini on luonnossa esiintyvää karkoteainetta, jota tuottavat eräät krysanteemikasvit. Hyttyset karttavat tätä
ainetta. ThermaCELL® lämmittää karkotetyynyä jolloin torjunta-aine höyrystyy
ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa.
Tehoainemäärät ovat pieniä – ne eivät tapa hyttystä, mutta karkottavat
ne erittäin tehokkaasti. Karkotetyynyssä on 0,51 grammaa tehoainetta.

Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, parvekkeella ja retkipaikalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisemmalla säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä torjunta-aine leviää halutulle oleskelualueelle.
 

 
Aito ThermaCELL-hyttyskarkotin antaa suojan noin 15-20 m2 alueelle. Ihanteellinen ratkaisu pihoille, terasseille, patioille, retkeilyyn ja veneilyyn.

Pakkaus sisältää: ThermaCELL-laitteen ja tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä).
 

Miten ThermaCELL lämmitetään?

ThermaCELL -hyttyskarkottimella on selkeät etunsa paristokäyttöisiin karkottimiin verrattuna, johtuen butaanin korkeasta energiapitoisuudesta. ThermaCELL on myös turvallisempi ja puhtaampi ja huomattavasti tehokkaampi kuin hyttyskierukat. Butaanikaasu toimitetaan turvallisessa, helppokäyttöisessä ja ympäristöystävällisessä hävitettävässä säiliössä.

ThermaCELL:in käyttämä butaani pitää sisällään yli 30 kertaa enemmän energiaa (painossa) kuin alkaaliparisto. ThermaCELL säiliö sisältää 12 grammaa butaania. Siinä on riittävästi energiaa ThermaCELL -laitteen käyttämiseen jopa 12 tunnin ajan. AA-paristo painaa hieman vähemmän kuin säiliö. Sillä laitetta voitaisiin käyttää kahdeksan minuutin ajan. Tyhjät ThermaCELL -säiliöt ovat kierrätettäviä. Ne eivät sisällä raskasmetalleja, kuten paristot yleensä. ThermaCELL -karkotetyynyt ovat pieniä, kevyitä ja helppokäyttöisiä. Ne kestävät jopa neljä tuntia.

ThermaCELL-tuotteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne valmistetaan parhaista materiaaleista. Jokainen laite käy tehtaalla läpi tarkastusprosessin. Toinen syy laitteen pitkäikäisyyteen on se, että toiminnan kannalta tärkeä komponentti - ohjausventtiili - on osa kaasusäiliötä. Se tulee uusittua joka kerta, kun uusi säiliö kierretään paikoilleen. Turvallisuus on otettu erityisesti huomioon kaikissa ThermaCELL-tuotteissa. Kaasusäiliö kierretään paikalleen siten, että tiivistys tehdään ennen kuin venttiili aukeaa. Täten kaasua ei pääse vuotamaan paikalleenlaiton tai poiston yhteydessä. Butaanisäiliö voidaan asettaa paikoilleen milloin vain ilman pelkoa kaasuvuodosta. Säiliöt on valmistettu ASTM-standardien mukaan kestämään fyysistä vahinkoa. Jokainen tuote on paine- ja vuototestattu. Säiliöt on testattu käyttäen yli 10 barin painetta.

ThermaCELL-laitteet toimivat liekinpidätysperiaatteella, joka tekee mahdottomaksi sen, että ne sytyttäisivät ulkopuolisen materiaalin palamaan. Jos laite kytketään päälle käynnistämättä sitä, virtaavan kaasun määrä on niin pieni, että se haihtuu ennen kuin se saavuttaa syttymisrajan. Se ei voi syttyä.

Kaikki ThermaCELL hyttyskarkottimet voidaan kytkeä pois ja päälle useasti. Butaani tai karkoteaine eivät kulu laitteen ollessa pois päältä.

Normaalikäytössä tyynystä vapautuu pieniä määriä höyryä (alletriini). Se ei aiheuta terveydellistä vaaraa aikuisille, lapsille tai lemmikkieläimille. Älä kuitenkaan anna
lasten leikkiä laitteella.

Kenttäkokein on todistettu, että laitteet ovat erittäin tehokkaita hyttysiä sekä eräitä muita pistäviä hyönteisiä vastaan.