Ostoskorisi on tyhjä.

Markilux 110 / 210 Pergola

Markilux 110/210 tracfix

Ominaisuudet:

Tämän kasettimarkiisin profiili, ohjausurat ja etuprofiili ovat vastaavat kuin Markilux 8800, joka sopii lasiterassin päälle. Markilux 110 / 210 on suurikokoinen, mutta elegantti markiisi, jolla laajempiakin terassi- ja patioalueita kyetään suojaamaan. Markilux 110 / 210 tarjoaa laaja-alaista suojaa huomaamattomilla ohjausurilla. Tukitanko on säädettävissä, ja täten markiisi takaa suojaa myös sateelta, jopa minimiulottumallaan. Kokonaan avattuna pehmeä etuprofiili on täysin suorassa linjassa. Malli 210 on tuulen kestoluokassa 3. 

Markilux 110 ja 210 mallien ero on ainoastaa korkeussuunnassa säädettävä etutolppa

Markilux 210 etukankaalla

210 Tracfix:

Innovatiivinen Tracfix- tekniikka takaa yhtenäisen ja suojaisan lopputuloksen. Markiisin kankaan reuna ulottuu sivuohjaustankojen mekaniikan sisälle, ja täten vältytään irvistäviltä kankaan reunoilta sekä ärsyttävältä raolta kankaan ja tangon välissä. Tracfix malli suojaa myös paremmin sateelta

Kangasvaihtoehdot:

Voit valita kankaan malliin mistä tahansa Sunvas, Sunsilk tai Visutex- kangaskokoelmasta. Vedenkestävä ja liekki-resistanssi Sunsilk Perla FR on myös valittavissa esim ravintolakäyttöön.

Ravintolamarkiisi Markilux 110

Ravintolamarkiisi Markilux 110 Syncra

Mitat ja mekaniikka:

Maksimi ulottuma on jopa 600 cm, ja leveys 500 cm, kun taas 600 cm leveydellä, maksimi ulottuma on 450 cm. Markiisi on käytettävissä painokytkimellä tai vaihtoehtoisesti radiokaukosäätimellä.

Ehdotus: Halutessasi lisäsuojaa, Shadeplus- markiisiseinä tuo vertikaalista suojaa auringolta. Shadeplus on 230 cm korkea ruostumattomasta teräksestä valmistettu aurinkosuoja manuaalisella kelalla.

Kaihdinliike Sandberg oy on valtuutettu Markilux kauppias. Tarjouspyynnön voitte lähettää TÄÄLTÄ