Laskoskaihtimet

Laskoskaihtimet

Laskoskaihtimien käyttö on valtavasti yleistynyt ja mekanismit ovat kehittyneet viimevuosina merkittävästi. Valmistamme laskoskaihtimet pääsääntöisesti mittojen mukaan asiakkaan valitsemalla kankaalla.
Valikoimassamme on Hastan valmiita laskosverhoja, joissa on moderni kangasvalikoima. Valmiita laskoskaihtimia on saatavilla 800 – 1600 mm leveyksillä, 5 leveyttä ja 5 värivaihtoehtoa. Mittojen mukaan valmistettavissa laskoskaihtimissa on mahdollista käyttää monenlaisia kankaita ja mekanismivaihtoehtojakin on useita. Käyttötarkoitus ja kohteen ominaisuudet vaikuttavat mekanismin sekä kankaan valintaan ja tässä onkin syytä kayttää ammattilaista apuna. Valmistamme tietyin laatuehdoin myös asiakkaiden omista kankaista laskoskaihtimia, mutta enimmäkseen käytämme omaa tilauskangasmallistoamme.

Mekanismi voi olla yksinkertaisimmillaan silmukkanauhalla ja vetonarulla toimiva vaihtoehto, mutta suosituin on kuulaketjukäyttöinen mekanismi. Kuulaketjukäyttöisiäkin mekanismeja on useita, kankaan paino vaikuttaa mekanismin valintaan. Laskoskaihtimet voidaan varustaa Somfy moottoreilla ja automatiikalla. Laskoskaihtimet ovat tuoteryhmä jossa on erittäin monipuoliset mahdollisuudet yhdistellä eri kankaita ja mekanismisovelluksia. Laskoskaihtimet sopivat pieniin sekä suuriin ikkunoihin kodeissa, toimistoissa ja julkisissa tiloissa. Valikoimassamme on mm. Silent Gliss:in mekanismit. toiminta näissä on hiljaista ja ulkonäkö pelkistetyn eleganssi. Nauhakelat ovat siistin profiilin suojissa piilossa ja metallinen nostoketju viimeistelee laskoskaihtimen.