Ostoskorisi on tyhjä.

Markiisit

Markiisit kruunaavat kotisi!

Markiiseista on paljon erilaisia malleja ja niiden variaatioita. Oikeanlaisen markiisin valitseminen onkin tärkeää. Valinnassa pitää ottaa huomioon asennuskohdan muodot, materiaali ja lujuus sekä tietenkin se tärkein, eli käyttötarkoitus. Ympäristö, johon markiisi tulee ja auringonsuojaksi tulevan markiisin osalta myös ikkunoiden etäisyys maasta ja koko ratkaisevat paljon oikean markiisin valinnassa.

Sandberg_FA64-terassimarkiisi

Markiisikankaat

Kangas on markiisin tärkein ulkonäköön vaikuttava asia. Kankaan materiaali ja väri kannattaa valita käyttökohteen mukaan.
Markiisikankaissa hyödynnetään nykyään NANO-Teknologiaa, jolla pystytaan tekemään kankaan kuidusta itsestään puhdistuvaa ja likaa hylkivää.
Tämä tekniikka on mullistanut kankaiden käsittelytekniikan.
Akryylikangas on valmistettu läpivärjätystä kuidusta, joka on homesuojattu ja säänkestävä.
Haalistuminen on nykyisissä kankaissa erittäin vähäistä.
Väri- ja materiaalivalikoimaa on runsaasti: kangasvaihtoehtoja on monta sataa.

Markiisit ikkunan koon mukaan

Uudistuneessa myymälässämme Turussa on markiisit kattavasti esillä luonnollisessa koossa.
Myös Oulun ja Salon myymälöissä on mallit nähtävissä.

Alhaalta voit ladata esitteen muiden lisäksi myös NANO-Teknologiasta.

Kankaiden värimalleja voit katsoa Sandatexin, Sattlerin ja Dicksonin kotisivuilta.

Markiisien ohjaus

Somfyn Telis kaukosäätimet

Ohjauksessa langaton kaukosäädin on kätevin ratkaisu. Järjestelmään voidaan lisätä myös turvallinen aurinko- ja tuulisensori.

Soliris Sensor

Soliris Sensor RTS lähettää markiisille käskyn langattomasti joko avautua tai sulkeutua. Markiisi on auki vain kun tarvitaan, eikä rikkoutumisvaaraa esim. myrskyn takia ole. Voit olla poissa kotoa pitkiäkin aikoja ja markiisit pitävät kodin auringon paahteelta viileänä ja talon asutun näköisenä.
Lähes kaikki markiisit on mahdollista varustaa moottorilla. Perusmallit ovat yleensä veivi tai vetonauhakäyttöisiä. Markiiseista enemmän, kuin puolet varustetaan nykyisin moottoreilla ja miistä suurin osa radio-ohjauksella.
Useasti olemme projektissa mukana jo uudisrakennuksen tai saneerauksen suunnitteluvaiheessa, jotta mahdolliset sähköistykset tulee tehtyä oikeisiin paikkoihin. Tästä on etuna, ettei seinien pintaan jää sähköjohtoja juuri lainkaan näkyviin, kun markiisit on asennettu.

Vahva runko on turvallisen markiisin edellytys

Erillaisissa markiiseissa on erityyppiset rungot. Terassimarkiiseissa kangas pysyy kireänä vahvojen nivelvarsien avulla. Nivelvarret ovat vaativassa osassa ja joutuvat väännölle alttiiksi kovalla tuulella. Siksi markiisin valinnassa kannattaa kiinnittää runkoon vähintään yhtä paljon huomiota, kuin hintaan ja kankaan väriin yhteensä.

Markiisin runko on mahdollista valita rakennuksen väreihin soveltuvana.

Markiisien puhdistus

Markiisin voi itse tarvittaessa puhdistaa. Helpoin keino poistaa irtonainen lika on avata markiisikangas kovalla sateella auki. On muistettava kuitenkin sateella usein kovin yleinen kova tuuli. Muuten pesuun suosittelemme käsitiskiainetta, pehmeää harjaa (esim. varrellinen autonpesuharja) sekä runsaasti kädenlämpöistä (max. 50 ºC) vettä. Painepesuri ei sovellu markiisin kankaiden pesuun. Runko-osia painepesurilla voi pestä mutta kankaan ominaisuudet heikkenevät painepesurin vaikutuksesta.

Markiisikankaat voi käsitellä pesun jälkeen esim venepeitteiden käsittelyyn tarkoitetulla suoja-aineella

Käytämme markiiseissa vain alan parhaita merkkejä

 

                  

 

     

 

Markiiseissamme on LAATUTAKUU 5 vuotta!

Valmistamme suurimman osan markiiseista itse Turun tehtaallamme.

 

 Tarjouspyynnön markiiseista voit lähettää täältä